Un nucleu puternic de războinici fiabili și adaptabili care pot oferi suport de foc în timp ce avansează sau țin teren fiind un ajutor neprețuit pentru orice tactician. În cazul forțelor de atac Primaris, acest rol este îndeplinit de grupurile de interceptori. Cei mai mulți Blood Angels folosesc acum grupuri de Itercessors, alături de echipele lor tactice. Indiferent dacă au fost desfășurate ca echipe de 10 persoane sau au fost împărțite în echipe de 5 persoane pentru versatilitate, s-au dovedit a fi un plus de neprețuit în rândurile Blood Angels.

    Acest kit de plastic din mai multe componente conține componentele necesare pentru a asambla un set de 10 Primaris Intercessors Blood Angels. Purtând armura Mk X Tacticus, pentru a profita de protecția și mobilitatea sa, se dovedesc a fi războinici fiabili și adaptabili, fiecare înarmat cu bolters. Bolt Rifles pot fi una din cele 3 variante. Există 16 paduri de umăr drepte, decorate cu iconografia Intercessors - suficient pentru a acoperi fiecare dintre variantele de arme, inclusiv 2 cu un panou radio deschis. Există un total de 36 de capete diferite disponibile în acest kit, care acoperă diverse opțiuni.

    Modelele pot fi asamblate fie ca o echipă de 10 persoane, fie ca o echipă de 9 Intercessors cu un sergent, fie câte 2 echipe separate de 5 persoane, fiecare având un sergent propriu. Acestea pot fi actualizate pentru a reprezenta Blood Angels, special concepute pentru a adăuga iconografia Blood Angels la Primaris Space Marines.

    Acesta este un kit de plastic din 308 componente (inclusiv upgrade-uri) și este livrat cu 10 baze rotunde de 32mm și o foaie de transfer pentru Blood Angels Primaris Infantry.

Machete
Necesita asamblare DA
Necesita lipire DA
Necesita vopsire DA
Necesita vopsea DA
Contine lipici NU
Contine vopsea NU

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Blood Angels Primaris Intercessors (GW41-27)

  • Producător: Games Workshop
  • Cod produs: GW41-27
  • Disponibilitate: 6-7 zile de la comanda
  • 220,00Lei


Produse asemănătoare

Ork Stompa (GW50-15)

Ork Stompa (GW50-15)

    Cand un simplu dreadnough nu este suficient de masiv, un Mek simte nevoie de..

410,00Lei

Datacards: Imperial Knights (GW54-02-60)

Datacards: Imperial Knights (GW54-02-60)

    Concepute pentru a facilita urmărirea obiectivelor tactice și a strategiilor..

55,00Lei

Codex: Imperial Knights (GW54-01-60)

Codex: Imperial Knights (GW54-01-60)

    Pământul se cutremura, în timp ce Imperial Knights se îndreaptă spre război...

135,00Lei

Ork Gretchin (GW50-16)

Ork Gretchin (GW50-16)

    Gretchim mobs compenseaza lipsa de calitate cu cantitatea lor. Lasitatea nat..

58,00Lei