Terms & Conditions

Accesarea, vizitarea si comandarea produselor de pe site-ul www.atu-toys.ro implica acceptarea termenelor si conditiilor prezentate in continuare. Va rugam sa cititi cu atentie aceste informatii inainte de a face o comanda, intrucat acest fapt implica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste conditiile mai jos mentionate.

S.C. Print ATU S.R.L. isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor termene si conditii, precum si orice modificari a site-ului www.atu-toys.ro fara a notifica in prealabil utilizatorii in acest sens.

Intregul continut al site-ului www.atu-toys.ro, incluzand dar nereferinduse exclusiv la elementele de design si grafica web, imagini, este proprietatea S.C. Print ATU S.R.L. sau a proprietarilor de drept a marcilor mentionate si este protejat conform legii drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris a proprietarului a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Utilizatorul este obligat sa foloseasca informatiile de pe site-ul www.atu-toys.ro doar in interes personal, fara a avea dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a-l reproduce partial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii fara acordul scris al acesteia.

S.C. Print ATU S.R.L. nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta S.C. Print ATU S.R.L. in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor sau identificarea problemelor pe site, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

S.C. Print ATU S.R.L isi rezerva drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand conditiile o impun. Schimbarile de pret nu afecteaza comenzile confirmate ! Toate preturile afisate pe www.atu-toys.ro includ TVA, daca nu este mentionat explicit alt fel.

Intrucat exista posibilitatea ca unele produse sa nu mai fie disponibile, datorita modificarilor de stoc aparute intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, S.C. Print ATU S.R.L garanteaza ca utilizatorul va fi anuntat in maxim 24 de ore pentru solutionarea problemei.

Eventualele divergente vor putea fi solutionate pe cale amiabila, sau in caz contrar, de instantele judecatoresti competente din Romania.

Potrivit articolului 4, litera b din Ordonanta Guvernului nr. 130 din 30 august 2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, consumatorul are dreptul sa notifice in scris compania S.C. Print ATU S.R.L. ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Marfa se returneaza in forma sa originala, fara a fi deteriorata, impreuna cu factura, pe adresa punctului de lucru Str. 9 Mai nr. 10, Sibiu.

Returul se poate face prin curierat rapid sau predare personala la sediul nostru.

Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de maxim 30 de zile, prin curierat rapid sau transfer bancar in cazul in care cumparatorul specifica un cont IBAN valid.